Former Sportiii Video Analys. From 2022 is on Mouratoglou Analytics.

Link to Mouratoglou Analytics

Sportii Utvecklar spelare med hjälp av Datadriven Tennisanalys. Vi kan nu erbjuda er att Skicka in din video som är filmad från någon av våra banor till Sportii Analytics (England) . för att få dem analyserad precis som proffsen får. Se priser och information nedan.

Hur fungerar det?

Våra videorapporter ger detaljerad statistisk analys av spelarens spel och mönster. Vi spårar över 30 prestandaaspekter i tabell och grafisk form. Sportiii tillhandahåller matchvisualering på servar, returer och andra viktiga delar, allt för underlätta ett strategistöd. Scout- och spelstilsrapporter kan tillhandahållas spelares supportteam före matcher.

Vem är det för?

Sportiii Analytics utvecklar och förbättrar för spelare, tränare och akademier världen över. Vårt arbete hjälper till att utveckla din tennisstrategi inom det moderna tennisspelet.

Tennisvideoanalys

Ni skickar videon till oss, som laddas upp till Sportiiiś portal. Ni kan sen se viktiga moment och dela upp matchen i det Ni finner bäst efter det att vi taggat alla händelser.

Matchvideoanalys

Matcher filmas, kodas sedan och laddas upp till Sportiii TV-kanal. Spelare kan se viktiga sekvenser och dela upp matchen i den riktning ni finner är bäst.

Matchrapporter

Matchrapporter med över 30 viktiga resultatindikatorer produceras för spelare att granska och länkas till videoklipp från de inspelade matcherna. Scoutrapporter kan också användas för att skapa en spelares tänkta plan för kommande matcher och tävlingar.

Strategirapporter

Hela säsongens data kan produceras med tränings- och spelplanrapporter från våra strategiexperter för att höja spelarnas förmåga.

Mike James

Nedan Några forum där Mike James och Sportii finns med så ni kan känna på och få ett grepp om Sportii och Mike James. först en intervju i Jonas Arnesens och Good To Greats väldigt bra talkshow under Catella Open 2019 .

Mike James interviewed by Jonas Arnesen and Magnus Norman at Catella Open 2019 about analytics in Tennis.

Nästa är en Podcast med Tennispodskaparen Adam Blicher, där Mike var med och pratar mycket mer om tennisanalys.

Adam Blicher show