Australian Open , Tennisportalen, Padel.

Jakten på årets första Grand slam turnering startar i Melbourne . Lite kul nu med alla Sociala medier man kan följa så mycket mer nu. Närgånget om förberedelserna inför och bakom kulisserna än förut. måste vara en guldgruva för oss alla framöver när vi alla lärt oss att hitta i djungeln av källor. En som jag följer är Tennisportalens Alex Theodoridis som åkt med Elias Ymer ner.

Ska bli kul å följa så här på avstånd.

Hemma hos i Svedala exploderar Padelhallarna och det verkar bara öka. många tennisklubbar plockar mark från Tennisen till Padel. På så sätt får vi mer och mer in omedvetet fler multihallar runt omkring i Sverige. För Tennisen är det bra tror jag och för Padel med, tror kombon är galet bra faktiskt. Vårda bollen som man gör i Padel tränar dit tålamod något enormt. För en sån som vill döda i alla lägen är det nog bra att kunna lira med marginal och vänta in lägena. tror Padel och Tennisen kommer hjälpa varandra mer på det hur man tänker spelet än hur man slår slagen. Sporteye kommer erbjuda alla hallarna Live och Video on demand som kommer finnas snart sagt på varje bana tror jag. //Jonas Sundsten

Finaldag i Tennis RM i Gustavsberg.

Söndag 12 Januari kl 9 kör finalpassen igång och håller på framåt 16 ikväll skulle jag tippa. Mycket bra arrangemang av Gustavsbergs TK. Inlägg från Gustavsberg TK via deras Facebook sida https://www.facebook.com/gustavsbergstk/ .

Finalparen som gör upp om guld i sina klasser RM Sthlm 2020 inne

Vi streamar från en bana, nr 3. på www.sporteye.se och www.sporteye.se/gustavsberg.

Mycket bra arrangemang av GTK och Erik Botvidsson & Co i spetsen. Deras Kaffe med Semla är bra, själv tog jag 3 semlor :).

Regionsmästerskap i Gustavsberg, Padel i Örebro.

Men först en reflektion över 25 Decembers tvåtimmars turnering. tp-salk trophy

så kul att se en så enkel idé som att ta en blandad(åldrar) skara elitspelare och köra ett Matchtiebreakrace i två timmar en fredag. bra mental träning då det snabbt visar sig om man vill eller inte när det blir nerver på spel. visst inget att spela om egentligen men det är just det som är inställningen som gör dig till en som är i det för att kunna slå sig fram. mer sånt hoppas jag få sända framöver med ett gäng av liknande upplägg.

örebro padel

Örebro TKś Padel sänder vi Synsam Open Padel och Tennis. start Fredag 3 januari kl 15.

Regionsmästerskapen i Gustavsberg lockar ihop 321 spelare i Senior och Veteranklasserna.

Tennisportalen & SALK kör Matchtiebreaks-turnering på Juldagen. Powered by Sporteye.

Tennisportalen och tack vare SALK genomför en snabb turnering juldagen med 16 spelare som skall göra upp i gruppspel sen utslagning allt i Matchtiebreaksmatcher (först till tio poäng). allt genomförs kl 15-17 den 25 December. Se Davis cup spelare och kommande landslagsspelare antagligen. se första sidan för live eller läs mer av Tennisportalen på tennisportalen.se .

Grattis till SM-gulden

Fair Play Damer (Malmö) och GLTK Herrar (Göteborg) grattar vi till SM -gulden. varit kul att försöka följa elitserien utifrån. minnesvärt var Timfjord-Nielsens Matchtiebreak där 4-9 (10)(matchbollar) blev tillslut 17-15. vilken rysare. och kul att Janne immonen och Fair Play visade det Matchtiebreaket. Det som jag börjat göra är att sätta upp lite enkla siffror 0-6 på näten så kan man enkelt kunna följa game ställningen i matcher. det som är bra är att alla matcher kan använda detta utan domare eller med. det saknades och kommer saknas även om det finns uppsatt då en ny vana hos alla inblandade kommer att ta tid. men vi jobbar på´t 🙂 //Jonas

Division 1 Norra en helg

Jag hade förmånen att hänga med Åkersberga till Örebro för ett sammandrag i division 1 Norra herrar. Örebro och backahallen är en skön hall med Restaurang som serverar dagens rätt och man kan kan sitta vid ett par bord direkt ut mot Tennisbanorna från kortsidan.

Backahallen Örebro

Skön avslappnad stämning mellan alla inblandade känns mer som en stor familj än något annat. Emil och Elin fixade med Resultaten med bravur, till och med Tiebreak boll per boll. Bra arrangemang av Örebro Tennisklubb.

Twitter share this