Mike James -Don’t please the crowd on the balcony, to keep your job!

Mike James and jonas Sundsten at So OPEN 2019
Mike James and Jonas Sundsten at SO 2019

Sportiii founder Mike James at Stockholm Open 2019. Vi mötes efter att jag hade följt Mike att tag på Twitter, så tog jag chansen när han var och jobbade under Catella Open 2019. Några månader senare bestämde vi att träffas igen på Stockholm Open, därav bilden. Tanken är att Tennismatcher som spelats in på någon av Sporteyes anläggningar kan sändas direkt till Sportiii. Sportiii gör sen sekvenser av bollarna. Rapporter görs utifrån matchsekvenserna och meddelas till spelaren eller tränare. De kan sen alla tillsammans med hela teamet gå igenom analysresultatet. Se de olika paketen längre ner och på Sportii sidan https://www.sporteye.se/analytics/

Hör Mike James i Adam blicherś Podcast nedan (klicka på bilden så kommer du till hans podcast).
De kommer prata om

  • How Djokovic is fooling us
  • The surprising winning percentage from the baseline
  • How to change the practice court
Adam blicher podcast

Vi erbjuder nu alla att kunna skicka sin video till Sportii och Mike James. https://www.sporteye.se/analytics/ för mer info.

Mike Jobbar idag med allt från juniorer till ATP spelare och Challenger spelare på touren. tar fram statistik som du kan ha användning av.

Till exempel om du slår nio forehand winners så ser Mike till att kolla av när du vinner dem. När det inte är någon press på dig så har det inte så stort värde men vad händer under avgörande bollar. Vrid och vänd på data så ni kan ha användning av det på riktigt.

Hade glädjen vid en sen middag med Mike, att få höra om Leicester City och kopplingen till statistik.
Leicester City vann 2015/16 Premiere League. Oddsen var över 1000ggr minst på att de skulle kunna vinna ligan det året. Leicester har 3 analytiker per åldersgrupp i deras fotbollslag. Mycket av framgången till den liga segern tros höra till deras arbete att med en “medioker spelartrupp få ut max av varje spelare”. Låter för övrigt i mina öron som tagen ur biofilmen Moneyball https://youtu.be/3EsicXy9v-A (trailern) mer eller mindre.

Tennis + Video + Analys+ Analytiker+coacher+Föräldrar+Spelare den kombinationen ihop är vad Sportii påverkar och jobbar med var dag.

Därför introducerar Sporteye samarbete med Sportii för deras kunskaper och driv inom Tennis & Analytics.

Paketen som finns att Beställa är

LITE: för 50 Euro vilken är en 15 punktersrapport (Key Performance Indicator (KPI)) , uppladdad film ligger hos sportii så du kan koll ai 30dagar, sökbar , delbar med tränare och föräldrar.

PRO: 75 Euro samma som LITE + 30 Detaljerad Kpi + 1 års tillgång för dela och titta.

ELITE: 100 Euro, samma som PRO + Träningsguide med betoning och fokus på det som analyserats fram att du behöver träna på + Strategisk spelplan en överblick av den.

SCOUT enligt överenskommelse, mer coaching där ni pratar och Sportii tar fram mer på djupet vad som kan skräddarsys efter överenskommelse.

sportii packages
Sporrtii Packages 2020

Hörs snart igen! //jonas