Danderyd TennisklubbSJT JUNIOR RM TENNIS STOCKHOLM

Vi Livesänder från alla sex banorna under RM.

Du kan själv som spelare välja att stänga för kåpan som sitter vid kameran om du inte vill synas. Det gör du via repet som hänger ned från kåpan som sitter på väggen bakom skynket,dra den bara åt sidan.

Beställa din match för att spara och se i eftehand.

Formulär längst ned. Beställ din träning eller match 89SEK för en hel match eller träning. Kolla så att kåpan för kameran är öppnad innan du spelar, öppna annars med repet som hänger ned bakom skynket. fyll i i efterhand eller före. Vi sparar 14 dagar bakåt i tiden, så du kan beställa i efterhand med. Denna tjänst har vi även efter KM alla dagar i veckan.

Analys av matchen på video.

Vill du köpa en analys av en av de bästa i världen så har vi samarbete med Mike James du kan läsa mer om honom här samt https://www.sporteye.se/analytics/ , beställa direkt i vårt formulär.

Beställ din träning eller match 89SEK för en hel match eller träning. Kolla så att kåpan för kameran är öppnad innan du spelar, öppna annars med repet som hänger ned bakom skynket. fyll i i efterhand eller före. Vi sparar 14dagar bakåt i tiden, så du kan beställa i efterhand med.
Your email
Vilken klubb spelades det på?
Vilken bana spelades det på
Vilket datum spelades det.

VETERANKRAFT OPEN 2021 18-26 SEPTEMBER

Danderyd TennisklubbVETERANKRAFT OPEN 2020