ÅKERSBERGA PADELKLUBB

DAGENS FRIA MATCHER.

KÖP DIN SERIEMATCH FÖR 65SEK I EFTERHAND. NEDLADDNINGSBARA. BESTÄLL NEDAN.

Vilken klubb spelades det på?
Your email
Vilken bana spelades det på den närmst dörren är
Vilket datum spelades det.
När började träning eller matchen. videon klipps per påbörjad timme nämligen.

LÄNK TILL LIGASPELET

Info: “MOVE Wellness erbjuder alla som spelar padel möjligheten att köpa sin speltid hos oss via vår partner SportEye. För seriespelet har vi nu arbetet fram yttligare möjligheter för Åkersberga Padelklubbs community att beställa alla sina matcher i efterhand men även möjlighet att streama matcher live. 

Alla i klubben får  specialpris på sina matcher under serien för 65kr/match. Pris för att livestreama hela omgången (båda banorna) kostar 79kr/omgång! Notera att två enheter kan samtidigt vara inloggade och kolla på matchen/matcherna.

Vi kommer att livestreama två matcher per omgång i vår community. Vilka matcher som livestreamas per omgång meddelas samma vecka som omgången skall spelas.

Det kommer endast vara tillgängligt för spelarna i serien men det går bra att dela med familj/vänner. För att komma in på vår commmunity behöver du använda koden du fått mailad till dig. Vill du inte att ditt lags match ska sändas? Meddela oss så ser vi till att deras matcher inte kommer väljas ut. Har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er. Starka hälsningar Pontus, Jojje & Simon”