Analys & Tennis

Idag var jag förbi Good to Great, kollade på Dubbel-finalen då Filip Bergevi tog hem titeln i Catella Open med sin Franska dubbelpartner. Bra spel och och imponerande bra Tennis på denna nivå. Bra gjort av Catella och GtG att köra detta. behövs fler tävlingar på denna nivå.

Catella Open 2019 dubbelprisutdelning filip Bergevi vann.

Såg Mike James sportiianalytics som är mannen som kan statistik inom tennis och var bara tvungen att presentera mig. mycket intressant att höra om olika vinklar på statistik. kom på att jag Har faktiskt en bok “statistic for Dummies” henmma sen ett par år sedan som kan komma väl till pass snart 🙂 . Statistik; Problemet med oss är att vi ofta går från att skaffa oss en åsikt utan att ha fakta, istället för att skaffa fakta och sen ha en åsikt. Tennisen lider också av det, Mike James sa en intressant sak om att vi ungefär kommer ihåg 40% av en match vi sett, vilket innebär att vi inte kan komma ihåg sammanhang helt perfekt. Var de nio forehandvinnarna som slogs i början av ett game när nerver och lite står på spel eller vid avgörande lägen??

Har börjat testa @sportey Facebook och Instagram och vi kommer synas på alla sociala plattformar som vi kommer hinna automatisera framöver. Jag kollar på att koppla oss mot ett flertal tjänster framöver.